Banner blato Livrare1 

"Doctor fără voie" al asociaţiei "Teatrul de Copii" din Oradea a fost jucat la Carei (foto)

Membrii Asociației Culturale „Teatrul de copii” din Oradea au susţinut o reprezentaţie a spectacolului de teatru „Doctor fără voie”, după o idee a marelui dramaturg şi om de teatru francez, Molière,
în Sala „Deák Endre” a Centrului Cultural Carei, miercuri 10 iunie 2015.
Distribuţia a fost alcătuită din tinerii elevi-actori orădeni: Victor Incze, Iulia Boroș, George Clitan, Tudor Buzle, Paula Nan, Sara Lăzău, Daria Meze, Alexandru Rusu, Alexia Boșca, Mihai Țecher, Maria Gherman, Larisa Nuțiu, Gabriel Marcu, Denis Trif, Mara Borda.
Întâmplările pline de haz prin care trece Sganerelle au creat o oră de bună dispoziţie în faţa unei săli pline, cei 170 de spectatori, în mare parte elevi, savurând din plin prestaţia tinerilor artişti, extrem de talentaţi. Punerea în scenă i-a aparţinut reputatului actor orădean, Şerban Borda, pe care, de această dată, l-am putut vedea la Carei în calitate de regizor.
Evenimentul s-a desfășurat în cadrul proiectului „ Teatrul vine la tine”, proiect finanțat prin programul Bursa Talentelor 2014 al Fundației Comunitare Oradea. În cadrul acestui proiect trupa de teatru orădeană a susţinut spectacolul în mai multe oraşe, în fața a peste o mie cinci sute de spectatori: Salonta,Tinca,Tășnad, Ștei,Nucet, Valea lui Mihai, Săcuieni, Aleșd, Beiuș, Carei şi Satu Mare (unde a încheiat a noua ediţie a Festivalului de Teatru Rotaract).
Aplauzele de la final au fost binemeritate, fiind vizibil rodul celor opt luni de muncă la acest proiect. Viaţa culturală din România are viitor… Care creşte. Creşte prin aplauze !


Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii