Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Spectacolul PLEX de la Baia Mare se joacă la Teatrul de Nord

Teatrul Municipal Baia Mare revine în Satu Mare cu una dintre cele mai spectaculoase producții ale sale, PLEX, un dublu recital actoricesc susținut de Andrei Stan și Andrei Dinu, ultimul dintre ei fiind nominalizat de curând la Premiul de Debut acordat de Uniunea Teatrală din România, pentru regia spectacolului EDMOND, realizat tot la teatrul din Baia Mare.

Scenariul spectacolului PLEX este bazat pe texte de Eric Bogosian, reprezentația de la Satu Mare având-o ca invitată specială pe Ioana Cheregi. PLEX s-a jucat în luna februarie cu mare succes în București la Teatrul POINT, unde invitat special a fost Florin Piersic jr.
”Andrei Stan și Andrei Dinu au reușit să dea consistență fiecăruia dintre personajele asumate, să deseneze crochiuri pline de efect, să confere identitate stilistică clară fiecărei secvențe, să înlăture orice risc de instaurare a monotoniei.” Mircea MORARIU (Adevărul)
PLEX se va juca miercuri 4 aprilie, ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului de Nord, cu publicul pe scenă.
Spectacolul durează 75 de minute, iar prețul biletului este de 20 lei.
Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 15 ani!
Informații, rezervări, bilete: Agenția Teatrală, str. Horea nr. 6 / telefon: 0261712106 / e-mail: agențAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  
Bilete online: https://www.biletmaster.ro/ron/PlaceInfo/2200/Teatrul-de-Nord-Satu-Mare 

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclubseptembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii