banner draxkmaier satu mare

FOTO | Premii pentru elevii eminenți din Centrele de Plasament

Cu ocazia Zilei Mondiale a Drepturilor Copilului, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare a organizat Ziua Porților Deschise în cele 17 instituții aflate în subordinea sa.

În cursul zilei de ieri, în cadrul unei gale festive organizate cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la semnarea convenției ONU cu privire la drepturile copilului, au fost premiați membrii conducerii și partenerii instituțiilor.

În cadrul galei au fost premiați și 20 de elevi din centrele de plasament care au obținut medii școlare anuale peste nota 9.

La eveniment a participat și președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, care a adus mulțumiri conducerii instituțiilor pentru munca devotată dusă în favoarea acestor tineri.

„Orice convenție ar rămâne doar un simplu act dacă personalul, familiile și oricine altcineva implicat în acest sistem nu și-ar efectua treaba cu cel mai mare devotament posibil. Copiii trebuie priviți ca parteneri egali deoarece, în foarte multe cazuri, aceștia au o viziune mult mai reală asupra lumii decât adulții trecuți prin multe greutăți. Felicitări întregului personal!” – a declarat Pataki Csaba.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii