Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Numiri în conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare și la Casa Corpului Didactic

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Numiri în conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare și la Casa Corpului Didactic.

Începând cu data de 28 iunie 2021, Szejke Ottilia a fost numită, prin detașare în interesul învățământului, în funcția de în funcția de inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, până la organizarea concursului de către Ministerul Educației, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2020-2021, cu rezervarea catedrei pe care este titulară. Szejke Ottilia a fost numită în funcția de inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare prin Ordinul ministrului educației nr. 4039/28.06.2021. 

Chiș Monica-Liliana a fost numită, începând cu aceeași dată (28 iunie 2021), prin detașare în interesul învățământului, în funcția de inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, până la organizarea concursului de către Ministerul Educației, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2020-2021, cu rezervarea catedrei pe care este titulară. Chiș Monica-Liliana a fost numită în funcția de inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare prin Ordinul ministrului educației nr. 4040/28.06.2021.

Totodată, Dragomir Corina Florica a fost numită, prin detașare în interesul învățământului, în funcția de în funcția de director la Casa Corpului Didactic Satu Mare, începând cu data de 28 iunie 2021, până la organizarea concursului de către Ministerul Educației, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2020-2021, cu rezervarea catedrei pe care este titulară. Dragomir Corina Florica a fost numită în funcția în funcția de director la Casa Corpului Didactic Satu Mare prin Ordinul ministrului educației nr. 4041/28.06.2021.

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii