davis banner

Proiectul FOCUS YOUTH, la Stanca | 20 de tineri liceeni au participat la atelierele organizate de Teatrul de Nord Satu Mare, Trupa Mihai Raicu

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

20 de tineri liceeni au participat la atelierele organizate de Teatrul de Nord Satu Mare, Trupa Mihai Raicu.

De ce teatru?
Teatrul este o expresie a nevoii de a crea și de a împărtăși povești despre tine sau despre altii, de a te exprima altfel. 
Teatrul modelează discursul, ajută la dezvoltarea abilității de a asculta puncte de vedere diferite, de a urmări argumentarea și de a vedea dincolo de text.
Teatrul te ajută să îți privești diferit propria viață, să (te) vezi într-o nouă lumină. 
Acestea au fost o parte dintre motivele pentru care 20 de tineri liceeni din Colegiul Național ”Doamna Stanca”, îndrumați de profesoara Cristina Gherman, au ales să se înscrie la atelierele organizate de Teatrul de Nord Satu Mare, Trupa Mihai Raicu, în cadrul proiectului FOCUS YOUTH
Le vor fi mentori, timp de 10 săptămâni, Roxana Fânață și Andrei Gîjulete, actori care au coborât de pe scenă și au venit azi la Colegiul Național „Doamna Stanca” pentru prima întâlnire cu elevii implicați în proiect. 
Cum a fost? Iată ce mărturisesc liceenii participanți: „distractiv” (Anda, Andrei și Alex), „deosebit” (Sidonia), „interesant” (Diana, Kevin și Tiago), „captivant” (Alexis și Carina), „unic” (Vicky), „reîncărcarea bateriilor” (Szilvia), „energie pozitivă” (Alexandra), „splendid” (David), „o activitate specială” (Maria), „magic” (Vivien), „Fii tu însuți!” (Tamara), „creativ” (Oana). 
Ce va urma? Urmăriți-ne pentru a afla răspunsul. Vă vom surprinde.
Mulțumim Teatrului de Nord, Trupei Mihai Raicu!

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii