Banner blato Livrare1 

Cei mai buni informaticieni sătmăreni vor reprezenta județul la Olimpiada Națională de Informatică

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Azi s-a desfășurat Etapa județeană de Informatică. Au participat 105 elevi din județ, dintre care 20 de elevi de gimnaziu și 85 de elevi de liceu.

Șapte elevi s-au calificat la etapa națională a Olimpiadei de Informatică, în urma rezultatelor obținute la faza pe județ. Elevii calificați provin de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” din Satu Mare, Liceul Teoretic Carei și Colegiul Naţional "Kölcsey Ferenc" Satu Mare.

Pentru Etapa Națională s-au calificat elevii Octavian Caracioni, clasa a VI-a la Colegiul Național "Mihai Eminescu" Satu Mare (prof. îndrumători Surducan Liana, Șandor Nicoleta, Vida Felicia), Tudor Șandor, clasa a VIII-a la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” (prof. îndrumător Sabou Rita), Răzvan Uzum, elev în clasa a IX-a la Colegiul Național "Mihai Eminescu" Satu Mare (prof. îndrumător Nicoleta Șandor), David Coroian, clasa a X-a la Colegiul Național "Mihai Eminescu" Satu Mare (prof. îndrumători Șandor Nicoleta, Durla Elenita), Kiss Krisztián, clasa a X-a la Colegiul Naţional "Kölcsey Ferenc" (prof. îndrumători Bálint Zsuzsa, Demeter Csaba), Lieb Hanna, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional "Kölcsey Ferenc" Satu Mare (prof. îndrumători Demeter Csaba, Pătcaș Csaba) și Raul Ciocotișan, elev în clasa a XII-a la Liceul Teoretic Carei (profesor îndrumător Laslo Ion).
Olimpiada Națională de Informatică se va desfășura în perioada 22-27 aprilie în București, pentru elevii de gimnaziu, respectiv 30 aprilie - 4 mai în Suceava, pentru elevii de liceu.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii