Concluziile procurorilor după crima din centrul Sătmarului

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au întocmit referatul cu privire la crima de vineri, 28 august, când Beniamin O. a fost ucis de un om al străzii. 

”În data de 28.08.2020, în jurul orei 22:30, în timp ce se aflau în fata imobilului situat în Piața Libertății nr. 18 din Satu Mare, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul S.V.A. i-a aplicat victimei O.B. o lovitura cu cuțitul la nivelul hetoracelui stang, lovitura care a provocat hemoragie interna consecutiva unei plagi înțepat-tăiate penetrante în cavitatea toracica stânga, cu lezarea cordului și ulterior decesul victimei”, spun procurorii. 

Referatul, împreună cu dosarul cauzei, a fost trimis spre competentă soluționare la Tribunalul Satu Mare în data de 29 august.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a emis mandatul de arestare preventivă față de inculpatul S.V.A. pe o durată de 30 de zile.

La efectuarea cercetărilor Parchetul de pe lângă nivel de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratul de Poliție al județului Satu Mare Serviciul de investigații criminale”, se arată în comunicatul de presă transmis de Parchet.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii