Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Klaus Iohannis: ”Vă cer respectarea măsurilor și răbdare”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Președintele Klaus Iohannis a declarat astăzi că restricțiile impuse luna trecută încep să se vadă în raportările cazurilor noi de COVID-19 și că în perioada următoare ar trebui să își producă efectul și ultimele măsuri impuse de autorități: ”Trebuie să avem răbdare și să respectăm aceste măsuri”, a spus Iohannis.

”Vă amintiți că la mijlocul lui Octombrie guvernul a prelungit starea de alertă și a stabilit un set de măsuri. Avem un impact. De 2 săptămâni avem o plafonare vizibilă la numărul de infectări noi. Asta e o veste bună și ne arată că măsurile au efect”, a spus președintele.

Klaus Iohannis a cerut ”răbdare”, iar în 2-3 săptămâni se va vedea impactul lockdownului parțial.

”Trebuie să avem răbdare și să respectăm aceste măsuri. Aceste efect de plafonare a apărut în urma setului de măsuri din octombrie. Totuși plafonarea la 10.000 e mult prea sus. Avem un număr mult prea mare la ATI și un număr mult prea mare de decese.

A fost nevoie de un nou set de măsuri, cel care a intrat în vigoare de luni. Vă cer respectarea măsurilor și răbdare. Va trebui să așteptăm 2-3 săptămâni să vedem efectele dorite. Limitarea numărului de noi infectări, limitarea cazurilor grave și o reducere a mortalității. Vă solicit tuturor: respectați noul set de măsuri. Este nevoie de ele pentru sănătatea noastră și pentru a da o șansă medicilor să se ocupe de cazurile grave din spitale”, a declarat președintele.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii