Șase șoferi vitezomani, lăsați fără permis de conducere

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri, 5 mai, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 120 de sancțiuni contravenționale. 

Astfel, pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 120 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 40 000 de lei.

 

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 9 conducători auto.

 

Astfel, polițiștii rutieri au depistat pe raza județului Satu Mare, 6  conducători auto care au depășit limita legală de viteză, circulând cu viteze cuprinse între 105-154 km/h pe tronsoane de drum cu viteza maximă admisă de 50km/h, respectiv 100km/h.

 

Un conducător auto a efectuat o manevră de depășire neregulamentară. 

 

Un bărbat, de 67 de ani, din Satu Mare, a fost identificat în trafic, la volanul autoturismului, în timp ce vorbea la telefonul mobil, fără a folosi dispozitivul hands-free. Totodată, conducătorul auto nu avea cuplată centura de siguranță.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii