Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Kereskényi Gábor: ”Am propus încetarea contractului de concesiune a Ștrandului Municipal”

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Primăria municipiului Satu Mare reziliază contractul pentru concesionarea ştrandului cu firma Beny Alex. Anunțul a fost făcut astăzi de primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.

”Dorim ca Ștrandul Municipal Satu Mare să redevină accesibil sătmărenilor. Primăria Satu Mare va solicita încetarea contractului dintre municipiul Satu Mare și concesionarul Beny Alex. Considerăm că firma nu și-a îndeplinit obligațiile asumate, contractul nu mai poate continua. Este al doilea an consecutiv în care ștrandul nu este deschis, în care acest serviciu public nu este prestat. Primăria este decisă să redea ștrandul sătmărenilor”, a trasmis primarul.

Reprezentanții firmei Beny Alex cer Primăriei suma de 26 de milioane de lei, cu titlul de investiții neamortizate.

Astăzi, înainte de ședința de Consiliu Local, Comisia pentru analiza și evaluarea stadiului de realizare a contractului privind concesionarea Zonei de Agrement Someș a hotărât în unanimitate încetarea contractului de concesiune cu firma Beny Alex. Principala nemulțumire care a dus la rezilierea contractului este faptul că, pentru al doilea an consecutiv, ștrandul nu a fost deschis, dar și nefinalizarea unor lucrări (construcției unui hotel de 3 stele, construcția altor patru bazine și acoperirea bazinului olimpic, construcția unei parcări etajate pe șase niveluri) au fost aspecte importante de care membrii Comisiei au ținut cont.

Comisa a fost alcătuită din:

  • președinte: Kereskényi Gábor; 
  • membri: Gheorghe Stan (viceprimar), Ressler Ștefan (consilier UDMR), Molnar-Creț Diana Maria (consilier USR PLUS), Crăciun Ciprian (consilier PSD), Masculic Csaba (administrator public), Racolța Mihaela (secretar general).

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii