alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electrocasnice

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În colaborare cu operatorul autorizat TGP – The Green Project, derulăm o amplă campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electrocasnice (DEEE).

Sătmărenii sărbătoresc Ziua Mondială a Mediului prin colectarea selectivă și responsabilă a aparatelor electrice vechi, nefolositoare. Primăria Municipiului Satu Mare împreună cu operatorul autorizat TGP – The Green Project au demarat o amplă campanie de informare, conștientizare și colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electrocasnice (DEEE). 
Principalul obiectiv al campaniei este acela de a marca Ziua Mondială a Mediului în cel mai bun mod, colectând selectiv și responsabil aparatele electrice vechi și nefolositoare.
Campania se desfășoară în perioada 10 mai – 10 iunie 2024 și are 2 componente importante.
Este vorba de colectarea de la domiciliu – pe întreaga perioadă a campaniei prin SERVICIUL PERMANENT DE COLECTARE adresat cetățenilor, firmelor și instituțiilor publice. Programări se pot face apelând numărul de call center 0744 781 781 sau TEL VERDE 0800 444 800 sau completând formularul de comandă de pe https://thegreenproject.ro/comanda.
A doua componentă este colectarea la puncte disponibile sâmbătă, 18 mai 2024, între orele 10:00 și 16:00, în următoarele locații din Satu Mare: 
1. Zona Micro 14 - Bd Cloșca colț cu Aleea Târnavei 
2. Zona Centru - parcarea de sub podul Decebal 
3. Zona Cartier Solidarității: P-ța George Călinescu.
De asemenea, toți cei care doresc să se debaraseze responsabil de aparatele electrice au ocazia de a participa la o tombolă cu premii oferite de OIREP ECO POSITIVE. Toate informațiile despre extragerea câștigătorilor le puteți obține accesând pagina de facebook https://www.facebook.com/TheGreenProject.ro, iar lista câștigătorilor va fi postată și pe site-ul www.thegreenproject.ro
O campania de colectare organizată de Primăria Satu Mare împreună cu operatorul autorizat TGP – The Green Project, cu susținerea OIREP Eco Positive. 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii