Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Intervenții în serie ale pompierilor sătmăreni

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Pompierii sătmăreni au fost solicitați să intervină, într-o singură zi, la Potău și Carei, după ce mai mulți copaci au fost doborâți de furtună, la o serie de incendii ce au cuprins gospodării și anexe din Craidorolț, Iojib, Vama și Negrești, respectiv la un incendiu de vegetație produs în municipiul Satu Mare.
Astfel, în ziua de 10.08. a.c., la ora 17.19, I.S.U. “SOMEŞ” Satu Mare a fost anunţat despre faptul că, un copac este căzut pe partea carosabilă, datorită vântului puternic, în loc. Potău, str. Principală. La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, care au intervenit cu ajutorul accesoriilor din dotare pentru degajarea copacului.

În ziua de 10.08. a.c., la ora 18.06, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu de vegetaţie uscată, în mun. Satu Mare, str. Aurel Vlaicu.
La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detasamentului de Pompieri Satu Mare, care au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă.
Pompierii au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, intervenţia finalizându-se la ora 19.00, fiind afectat de incendiu aproximativ 1 hectar de vegetaţie uscată.

În ziua de 10.08. a.c., la ora 21.44, I.S.U. “SOMEŞ” Satu Mare a fost anunţat despre faptul că un copac este căzut pe partea carosabilă, datorită vântului puternic, în mun. Carei, str. 1 Decembrie. La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Secţiei de Pompieri Carei, care au intervenit cu ajutorul accesoriilor din dotare pentru degajarea copacului.

În noaptea de 10.08 ora 22.42, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la acoperişul unui adăpost de animale, din localitatea Craidorolţ.
În cel mai scurt timp, la faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Secţiei de Pompieri Carei care au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului în colaborare cu un echipaj din cadrul SVSU Craidorolţ.
Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 25 mp., din acoperiş, prin eforturile concertate ale echipajelor de intervenţie s-a reușit protejarea locuinţelor învecinate.
În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a fost constatată ca fiind cauză probabilă a producerii incendiului, trăsnetul.

În noaptea de 10.08 ora 22.44, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească ( şopron de fân), din localitatea Iojib.
În cel mai scurt timp, la faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare care au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului în colaborare cu un echipaj din cadrul SVSU Medieşu Aurit.
Au ars, aproximativ 400 baloţi fân, aproximativ 3 mc. material lemnos, gardul pe o lungime de aproximativ 16 ml. şi alte unelte gospodăreşti.
În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a fost constatată ca fiind cauză probabilă a producerii incendiului, trăsnetul.

În cursul nopţii de 10.08 în jurul orei 23.28, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit, din localitatea Vama.
La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Staţiei de Pompieri Negreşti Oaş, care au intervenit pentru lichidarea incendiului cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă în colaborare cu un echipaj din cadrul S.V.S.U Vama.
În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la întregul acoperiş, existând pericolul extinderii acestora la întreaga locuinţă.
Pompierii au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea la întreaga locuinţă.
Ca urmare a producerii evenimentului, a ars acoperişul imobilului şi s-au deteriorat instalaţia electrică şi pereţii casei.
În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a fost constatată ca fiind cauză probabilă a producerii incendiului, trăsnetul.
Din fericire, nu au existat persoane rănite.


În noaptea de 11.08 ora 00.36, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească (claie fân), din localitatea Negreşti Oaş.
În cel mai scurt timp, la faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Staţiei de Pompieri Negreşti Oaş care au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului cu o autospecială cu apă şi spumă.
A ars aproximativ o tonă fân.
În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a fost constatată ca fiind cauză probabilă a producerii incendiului, trăsnetul.


Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii