Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Peste 350 de pachete de țigări, confiscate. Acestea se aflau într-o mașină parcată lângă piață

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
În noaptea de 18 spre 19 decembrie, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare s-au sesizat despre faptul că într-un autoturism parcat în zona Pieței de Alimente nr. 1, s-ar afla țigări provenite din activități de contrabandă.
Polițiștii judiciariști au reușit în cursul zilei de ieri (19 decembrie) identificarea deținătorului autoturismului în persoana unui bărbat de 50 de ani din Satu Mare. În urma controlului efectuat asupra mașinii, polițiștii au decoperit 351 de pachete de țigări, de diferite mărci, susceptibile a proveni din contrabandă.
Pachetele de țigări, ce nu prezentau banderole de marcaj sau timbru fiscal, de proveniență Ucraina, au fost ridicate în vederea confiscării iar în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii