Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Trei dintre victimele accidentului produs în această dimineață, internate în spital

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În urma accidentului rutier din această dimineață, un numar de 12 persoane, 4 femei si 8 barbati, au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare.

Una dintre victime a primit cod rosu la prezentarea in cadrul UPU, iar doua persoane, cod galben. Imediat după anuntarea accidentului, conducerea SJU Satu Mare a mobilizat mai multi medici si asistente din cadrul UPU si din specialitățle chirurgicale pentru asigurarea unei asistente medicale prompte si eficiente.
Dupa investigatiile efectuate, radiografii, tomografii, consult de specialitate, au fost internate in cadrul sectiei de Chirurgie un numar de 3 victime. Victima cu cod rosu, femeie in varsta de 28 de ani, a suferit o plaga contuza parieto-occipitala stanga (fara fractura) cu un hematon epicranian, un traumatism toraco abdominal (fara punerea in evidenta de leziuni interne), un traumatism la nivelul umarului drept. Pentru aceasta victima, stabila din punct de vedere hemo dinamic, s-a luat decizia internarii in cadrul sectiei Chirurgie.
Alte două victime au fost internate in cadrul sectiei de Chirurgie, iar o alta persoana accidentata a refuzat internarea in spital.
Celelalte victime ale accidentului au suferit leziuni traumatice minore si, dupa ingrijirile acordate si investigatiile efectuate, au părăsit unitatea medicală.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclubseptembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii