Un sătmărean fără permis a provocat un accident mortal. Alți opt pasageri, răniți foto: arhivă

Un sătmărean fără permis a provocat un accident mortal. Alți opt pasageri, răniți

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Duminică, 6 ianuarie, la ora 20.50, pe drumul județean 191, în afara localității bihorene Viişoara, un tânăr de 21 de ani, din localitatea Becheni, județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Păgaia - Viișoara, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, într-o curbă înspre stânga a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar, din sens opus, de un tânăr de 21 de ani, din localitatea Ghenetea, județul Bihor.

În urma accidentului rutier, bihoreanul de 21 de ani care conducea cel de-al doilea autoturism a suferit leziuni care i-au provocat decesul. Totodată, conducătorul primului autoturism, un bărbat de 30 de ani, unul de 26 de ani, un tânăr de 19 ani, toți din comuna Săuca, județul Satu Mare, pasageri în primul autoturism și un tânăr de 21 de ani, din localitatea Marghita, județul Bihor, pasager în cel de-al doilea autoturism, au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital. De asemenea, leziuni mai ușoare au suferit trei tinere de 18, 15 și 14 ani, toate din localitatea Tășnad, județul Satu Mare, pasagere în cel de-al doilea autoturism.
Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii