gotec

UDMR Satu Mare a depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Candidații UDMR pentru Parlamentul României și-au depus oficial candidaturile la Biroul Electoral Județean. 

UDMR Satu Mare propune pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie o echipă tânără, competentă și dinamică, care și-a arătat profesionismul atât la nivel județean, cât și național.

 Într-un timp record, UDMR Satu Mare a strâns 11.250 de semnături pentru susținerea candidaturilor. Candidații Uniunii au adresat mulțumiri sătmărenilor pentru susținere, persoanele care au semnat pe listele UDMR  înțelegând că doar o reprezentare parlamentară puternică poate sprijini dezvoltarea județului nostru. 

Actualii parlamentari UDMR de Satu Mare, Lóránd Magyar și Lóránd Turos, au demonstrat că pot reprezenta județul Satu Mare la București, în timp ce Szabolcs Nagy, va da un nou impuls echipei și va deveni un membru util al fracțiunii parlamentare a UDMR.

Lóránd Magyar, candidat pentru Camera Deputaților, consideră că proiectul Produs Satmarean este una dintre cele mai importante realizări ale sale, alături de inițiativele privind sprijinirea fermierilor și micilor producători. În mandatul viitor, deputatul Magyar și-a propus să susțină transferul clădirilor degradate, aflat eîn proprietatea unor instituții publice centrale,  în proprietatea comunităților locale. 

Senatorul Lóránd Turos a afirmat că scopul său principal este de a aduce cât mai multe oportunități de dezvoltare în județul Satu Mare, precum șoseaua de centură al Careiului sau a municipiului Satu Mare. Szabolcs Nagy, în calitate de manager al județului și președinte executiv al organizației județene UDMR, a dobândit o astfel de experiență profesională, cu care va reprezenta ferm interesele locuitorilor județului Satu Mare în București.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii