Ștefan Kaizer a fost reales președintele Organizației Municipale a Forumului Democrat German (FDG) Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Duminică, 3 iulie 2022, în cadrul Organizației Municipale a Forumului Democrat German (FDG) Satu Mare au avut loc alegerile pentru desemnarea noului birou de conducere pentru următorii patru ani. 

În urma votului exercitat de către membrii Organizației Municipale a Formului Democrat German s-a ales noua conducere, astfel:

Președinte: Ștefan Kaiser (consilier județean – Județul Satu Mare);

Vicepreședinți:

  • Steinbinder Ingrid (consilier local – Municipiul Satu Mare);
  • Iosif Holczli (președintele Fundației Sătmărene pentru CooperareInternațională);
  • Maria Reiz (director Liceul Teoretic German ”Johann Ettinger”);

Membri: Bencze-Schlahter Henrietta, Biro Renate, Hauler Magdalena, Holczli Josef, Kerecsendi Stefan, Gozner Judith, Leitner Johann, Leitner Stefan, Lerm Stefan, Maurer Robert, Mok Stefan, Rist Gabriela, Schmidt Maria, Schupler Johann.

Noua conducere a FDG doreşte o intensă promovare a tradiţiilor şi obiceiurilor etnicilor germani din municipiul Satu Mare dar şi încheierea unor noi parteneriate cu organizaţii şi instituţii din Germania cu scopul de a atrage noi investitori în judeţ.

”Doresc și pe această cale să mulțumesc membrilor FDG că m-au ales pentru încă un mandat, și îi asigur că vom continua să lucrăm împreună pentru a susține toți șvabii din municipiul Satu Mare, bazându-ne pe următorii piloni: tradiție, cultură, învățământ și religie. Mă bucură faptul că, avem din ce în ce mai mulți tineri în conducerea FDG, și îmi doresc ca și în viitor să avem o reprezentare bună în administrația sătmăreană”, a declarat președintele FDG Satu Mare - Ștefan Kaiser.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii