banner draxkmaier satu mare

Aparatură medicală de înaltă performanță pentru secțiile de Neonatologie și Terapie Intensivă ale Spitalului Județean de Urgență Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare și Spitalul Regional de Copii din Mukachevo – Ucraina pun bazele derulării unui proiect transfrontalier în valoare de 1,1 milioane de euro. 

Reprezentanții celor două părți s-au întâlnit în data de 16 decembrie 2019, la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, pentru a reevalua planul de activități din cadrul proiectului  finanțat din fonduri Structurale Europene, intitulat ”Intensive Care for Future”, al cărui contract de finanțare a fost semnat în data de 2 decembrie 2019. 

Din valoarea totală a proiectului, spitalul sătmărean are definit un buget de 550.000 de euro.

Proiectul urmărește dotarea cu aparatură medicală de înaltă performanță și pregătirea profesională a personalului medical din unitatea de Terapie Intensivă Pediatrică a spitalului din Mukachevo și a secțiilor de Neonatologie și Terapie Intensivă ale Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. 

Tot în cadrul proiectului se va desfășura o campanie de informare publică despre nevoile speciale post-spitalizare ale pacienților tratați pe aceste secții.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii