Baschet | CSM Satu Mare - Univ. Goldiș ICIM Arad, meci decisiv pentru locul șase Foto: Valentin Păduraru

Baschet | CSM Satu Mare - Univ. Goldiș ICIM Arad, meci decisiv pentru locul șase

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Baschetbalistele de la CSM Satu Mare joacă în această seară cel mai important meci din actualul sezon.
Sătmărencele se vor duela pentru locul șase din clasament, ultimul care duce în play off-ul primelor șase clasate, cu echipa Univ. Goldiș ICIM Arad. Meciul face parte din cadrul etapei a XVII-a din Liga Națională de baschet feminin și se va juca de la ora 18:00, în Sala LPS Ecaterina Both din Satu Mare.
Astăzi, la Satu Mare, se va disputa al 38-lea duel direct dintre cele două echipe, arădencele conducând la general cu 24-13, iar în confruntările directe de pe parchetul din Satu Mare, ICIM-ul a câștigat de nouă ori în cele 17 meciuri jucate în Sala LPS Ecaterina Both. În meciul tur, arădencele au câştigat după prelungiri cu scorul de 69-67.

”Este un meci important pentru noi, nu neapărat că jucăm împotriva Aradului ci pentru că este un meci care ne poate duce în primele șase echipe. Sunt sigur că ne așteaptă un meci greu însă ne bucurăm că în sfârșit jucătoarele care au fost accidentate sunt refăcute și pregătite să joace”, a declarat Jose Araujo.
”Mâine va fi un meci foarte dificil, echipa din Arad are un antrenor nou, cu forțe proaspete care probabil le-a motivat foarte bine și în meciul câștigat cu CSM Târgoviște. Dar și noi ne-am pregătit foarte bine și vom da totul pe teren pentru a câștiga acest meci”, a declarat Eniko Laza.

Jucătoarele de la CSM Satu Mare așteaptă cât mai mulți suporteri în Sala LPS “Ecaterina Both unde invitat special va fi Emanuel Gyenes, cel care va da “lovitura de start” a meciului.
Meciul va fi arbitrat de Istvan Bertalan (Cluj Napoca), Cosmin Prișcă (Mediaș), Cristian Trofim (Timișoara), iar comisarul delegat din parte aFRB va fi Radu Vaida (Oradea).

Program Liga Națională de baschet feminin, etapa a XVII-a:
Vineri, 27 ianuarie:
CSM Satu Mare – Univ Goldis ICIM Arad (18:00)
Sâmbătă, 28 ianuarie:
CSBT Alexandria – Olimpia CSU Brașov (18:00)
CSM Târgoviște – “U” Cluj Napoca (18:00)
ACS Sepsi SIC Sf Gheorghe – CS Politehnica Național Iași (19:00)
ACS BC Sirius Tg. Mureș – CS Phoenix Galați (19:45)

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii