FOTO | CBA, sponsor al Festivalului Județean de Colinde și Cântece de Crăciun

Festivalul Județean de Colinde și Cântece de Crăciun de la Ardud dedicat preșcolarilor a ajuns în acest an la cea de-a X-a ediție.

Evenimentul a fost organizat de Primăria orașului Ardud, Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și colectivul Grădiniței cu Program Prelungit Ardud.

La festival s-au înscris 18 grupe de colindători preșcolari de la grădinițele din județ, respectiv din Satu Mare, Lipău, Culciu  Mic, Valea Vinului, Beltiug, Bârsău, Halmeu, Moftinul Mare, Doba, Rătești, Șandra, Vetiș, Decebal, Mădăras, Ardud, în total 320 de copii de la secțiile română, maghiară și germane.

În acest an, CBA Nord Vest Satu Mare a fost susținător al acestui eveniment în calitate de sponsor.

Pe această cale, conducerea CBA transmite felicitări tuturor participanților la acest eveniment.

În sala de sport au fost pregătite standuri cu produse confecționate de preșcolarii din Ardud, copiii din județ participanți la festival și de voluntarii Asociației Împreună cu Tereza, de unde cei prezenți au putut achiziționa obiectele preferate donând o sumă modică în schimbul căreia a primit un bilet de tombola cu câștiguri pe loc. 

Din fondurile adunate, săptămana viitoare, educatoarele implicate în proiect împreună cu voluntarii Asociației Împreună cu Tereza vor vizita, îi vor colinda și vor duce puțin din sărbătoarea Crăciunului persoanelor vârstnice din Ardud și beneficiarilor caselor de tip familial din județ: Orhideea din localitatea Rătești, Ștefania din Oar, Teodora din Comuna Lazuri, localitatea Noroieni, Centrul Maternal Lorena din Satu Mare și Centrul Social Prichindel din Satu Mare.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii