Banner blato Livrare1 

Prezență fizică la toate unitățile de învățământ din județul Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Situația scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar la nivelul județului Satu Mare, în conformitate cu ordinul comun 5.338/1.082 al ministrului educației și al ministrului sănătății, interimar, pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

În săptămâna 4 octombrie – 8 octombrie 2021, conform aprobării emise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în județul Satu Mare s-a înregistrat următoarea situație privind scenariile de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar:

- 269 de unități de învățământ și structuri arondate în Scenariul 1 (S1): participarea zilnică cu prezență fizică a tuturor antepreșcolarilor, preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție indiferent de rata de incidență cumulată, cu respectarea tuturor normelor de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2, până la suspendarea cursurilor cu prezență fizică, pe baza cazurilor confirmate în grupă/clasă/unitate de învățământ/conexă.

-  0 unități de învățământ și structuri arondate în Scenariul 2 (S2): participarea zilnică în sistem online a elevilor cu aplicarea dispozițiilor art. 6, în funcție de cazurile confirmate de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 într-o clasă/grupă/unitate de învățământ/conexă, respectiv suspendarea cursurilor cu prezență fizică la nivelul grupei/clasei/unității de învățământ/conexe.

 

În situații justificate de infrastructura și resursele existente, unitățile de învățământ/unitățile conexe pot desfășura activități didactice în sistem online cu aprobarea ISJSM, chiar și în situația în care nu se impune suspendarea cursurilor cu prezență fizică în condițiile art. 6 din ordinul comun mai sus invocat.

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii