Premii obținute de elevii de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” la concursul regional de matematică „Tinere Speranțe” și concursul interjudețean „Marian Țarina”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În acest weekend, 23 de elevi din clasele a V-a și a VI-a de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” au participat la două concursuri desfășurate la Baia Mare și Cluj Napoca. 

Astfel, la concursul Regional de Matematică ,,Tinere Speranțe”, ediția XVII-a, Baia Mare, un concurs pe echipe și concurs individual au participat, la clasa a V-a 3 echipaje, iar la clasa a VI-a 4 echipaje, în total 21 de elevi în concurs. 
La Cluj Napoca, la Concursul Interjudețean „Marian Țarina”, ediția XXI, au participat 2 elevi de clasa a VI-a: Petruș Șerban și Nădășan Alexandru. 
Concursul de la Baia Mare a avut în competiție la clasa a V-a 35 de echipaje cu 3 elevi, deci 105  elevi la individual, iar la clasa a VI-a 31 de echipaje respectiv 93 de elevi individual, din Baia Mare, Beclean, Bistița, Satu Mare, Sighetu Marmației, Dej, Târgu Lăpuș.
La Baia Mare, elevii sătmăreni au obținut: 1 premiu II- Dorle Mihai , 2 premii III-Nistor David, Secan Miruna, 2 mențiuni I și II la echipe și  19 mențiuni.
La Cluj Napoca rezultatele elevilor de  clasa a VI-a:
Nădășan Alexandru -mențiune
Petruș Șerban -mențiune și Premiul de Excelență

 

Rezultate de la BAIA MARE
Individual la clasa a VI-a
Premiul II- Dorle Mihai,
Premiul III- Nistor David
Mențiuni: Pugner Donca Gerard, Tulbure Sânziana, Nistor Adam, Meșteșanu Darius, Cozma Octavian, Feier Răzvan, Șchiop Darius
Individual la clasa a V-a
Premiul III- Secan Miruna
Mențiuni- Ardelean Andreea, Secan Miruna, Sasu Tudor, Bretan Alesia, Șichet Patric, Berko Carla, Bob Antonia, Jurge Paul
La echipe 
Clasa a V-a:
Mențiune II
Echipa 1:Ardelean Andreea, Secan Miruna, Sasu Tudor 
Mențiune
Echipa 2:Bretan Alesia, Șichet Patric, Voicu Adam
Echipa 3:Berko Carla, Bob Antonia, Jurge Paul
La echipe 
Clasa a VI-a:
Mențiune I
Echipa 1:Dorle Mihai, Pugner Donca Gerard, Nistor David
Mențiune:
Echipa 2:Burdea Alesia, Tulbure Sânziana, Avași Ionuț
Echipa 3:Nistor Adam, Buga Daris, Șchiop Darius

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii