Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sătmărenii, invitați să doneze ghiozdane pentru elevii sărmani

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În perioada 8 – 24 august, Organizația Caritas derulează o acțiune de colectare de ghiozdane pentru școlarii proveniți din medii defavorizate.

Vineri se încheie acțiunea de colectare de ghiozdane inițiată de Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare. În cadrul acțiunii, cetățenii dornici să facă un bine au posibilitatea să doneze ghiozdanele folosite, dar în stare bună ale copiilor și nepoților lor unor școlari cu situație materială modestă, dar dornici să învețe, beneficiari ai centrelor de zi pentru copii ale organizației.
Ghiozdanele sunt preluate la Centrul de Resurse pentru Integrare Socială și Profesională al Caritas situat pe strada B. Șt. Delavrancea nr. 9, în zile lucrătoare între orele 12,00 și 16,00.
Coordonatoarea centrului de resurse, Szűcs Ritta, ne-a informat că ”Deși ne aflăm în perioada concediilor și temperaturile sunt ridicate, sătmărenii aduc zilnic ghiozdane la punctul de colectare. În multe ghiozdane donate, proprietarii vechi au ascuns cu grijă seturi de creioane colorate și alte rechizite, ceea ce dovedește că ei doresc să facă o bucurie școlarilor care vor începe noul an școlar purtând aceste ghiozdane, și nu doar să scape de lucrurile pe care nu le mai folosesc. Mulți localnici vin la centru cu copiii sau nepoții lor pentru ca aceștia să simtă că prin donarea ghiozdanelor lor chiar fac un bine”.
Organizația Caritas îi roagă pe cetățeni să se implice în acțiunea de colectare de ghiozdane în funcție de posibilități.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii