Accident cu opt victime pe centură. Impact între un microbuz și o mașină. A fost activat Planul roșu de intervenție

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Astăzi, la ora 15.37, Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Someș" al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină la un accident rutier între un autoturism și în microbuz de transport persoane, în municipiul Satu Mare, str. Lucian Blaga, cu ieșire la centura.

accident satu mare centura11
La locul intervenției s-a deplasat o autospecială de intervenție cu apă și spumă, cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de transport personal și victime multiple, o ambulanță de Terapie Intensivă Mobilă, cu medic și o ambulanță de prim ajutor SMURD B2 din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.
Forțele de intervenție ajunse la locul accidentului au constatat că sunt opt victime. Victimele nu au fost încarcerate și sunt in stare de conștiență.
La ora 16:00 a fost activat Planul Roșu de intervenție.
La locul intervenției au fost angrenate un număr de 17 cadre militare din cadrul Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Someș" al județului Satu Mare, dintre care 2 ofițeri și 15 subofițeri.
La eveniment au intervenit și 2 ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare.
Din cele 8 victime, o persoană a refuzat transportul la spital, iar celelalte 7 victime au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare pentru investigații medicale.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii