Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Incendiu la Iojib. O mașină și acoperișul unei case au luat foc

În cursul acestei nopţi, pompierii din cadrul I.S.U. ,,Someş” Satu Mare au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs în localitatea Iojib.
Urgenţa au fost anunţată la ora 23:47, la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.
La fața locului s-au deplasat două echipaje cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, iar alături de pompierii militari, pentru stingerea incendiului au intervenit şi pompierii voluntari din cadrul SVSU Medieşu Aurit şi Apa cu autospecialele din dotare. La sosirea forţelor de intervenţie, flăcările se manifestau violent, atât la garajul în care a izbucnit incendiul, cât şi la acoperişul casei de locuit din vecinătate. După mai bine de două ore de luptă cu flăcările salvatorii au lichidat incendiul, reuşind împiedicarea propagării acestuia la întreaga locuinţă.
Din fericire, nu au fost victime, însă au ars: un autoturism aflat în garaj, acoperişul garajului şi acoperişul imobilului învecinat, pe o suprafaţă de aproximativ 70 de metri pătraţi.
Cauza probabilă a producerii incendiului a fost scurtcircuitul electric la un conductor electric defect din componenţa sistemului electric al autoturismului.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card