Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Sediu nou pentru Biblioteca Județeană

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Consilierii județeni au decis cumpărarea centrului comercial ANKORA de pe strada Iuliu Maniu nr. 2, colț cu strada Ștefan cel Mare, aflat în proprietatea Societății METECOM, și mutarea bibliotecii în noul spațiu. 

Prețul de achiziție negociat este de 11.900.000  lei, suma necesară cumpărării imobilului fiind alocată în bugetul județului Satu Mare. 

 

Decizia de cumpărare a acestui imobil a fost luată după ce timp de mai multe luni, o comisie de selecție și negociere a analizat mai multe oferte depuse de proprietarii unor clădiri de pe raza municipiului Satu Mare. Imobilul selectat a întrunit cele mai multe cerințe impuse pentru noua destinație. Printre ele se numără poziționarea clădirii în zona centrală a municipiului, o structură de rezistență adecvată noii utilități, iar suprafața utilă să fie desfășurată pe maximum patru nivele. Proiectul aprobat astăzi prevede achiziționarea construcției tip S+P+1E+M și terenul aferent cu suprafața de 1.976 mp.

 

În baza hotărârii adoptate astăzi în cadrul ședinței ordinare, Consiliul Județean va începe procedura de achiziție a imobilului și va demara lucrările de recompartimentare, astfel încât spațiile interioare să fie cât mai funcționale pentru noua destinație a clădirii. 

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii