Activități de promovare a învățământului tehnic și profesional în județul Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Azi, 20 februarie 2024, începând cu ora 10.00, în Sala multimedia a Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare a avut loc ședința de lucru cu unitățile de învățământ de la filiera tehnologică. 

Obiectivul ședinței a fost promovarea învățământului profesional și tehnic  în rândul elevilor de gimnaziu și a părinților acestora. S-au propus planuri de acțiune și strategii de conștientizare a oportunităților absolvenților de gimnaziu privind continuarea studiilor în învățământul profesional și dual.
Ședința a fost condusă de prof. Anișoara Boitor, inspector școlar general la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare. 
Au participat Mariana Sălăgean - inspector școlar general adjunct, Mihaela Sabo - inspector școlar pentru învățământul profesional și tehnic, Sînziana Cristea - director al Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Satu Mare alături de reprezentanți ai operatorilor economici și ai organizațiilor non-profit care și-au exprimat intenția de a susține învățământul sătmărean profesional și tehnic, directorii unităților de învățământ de la filiera tehnologică și responsabilii de arie curriculară. 
La finalul ședinței, la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare s-a constituit un grup de lucru care va stabili acțiunile și activitățile de promovare a învățământului profesional și dual ce se vor derula începând cu luna martie a acestui an. 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii