Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Fotbal. FC Olimpia Satu Mare a câștigat în deplasare la U Cluj

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Astăzi, Olimpia Satu Mare a jucat în preambulul etapei a VII-a a Ligii a II-a, seria B, pe stadionul Cluj Arena în compania echipei U Cluj.
Sătmărenii au câștigat al doilea meci în deplasare din acest sezon cu scorul de 2-1.
”Galben-albaștrii” au început perfect jocul, reușind să marcheze la primul corner al meciului, ex-clujeanul Takacs a centrat perfect pentru Valter Heil, care a reluat cu capul din 8 metri pentru 1-0. În minutul 18, se reia faza de la primul gol, acelaşi Rareş Takacs a centrat din nou dintr-un corner de pe partea drepta, mingea a ajuns de această dată la Ionuţ Tătaru, care a marcat din careul mic, 2-0.
După marcarea golului doi nu s-a mai întâmplat mare lucru, singura ocazie importantă a gazdelor fiind în minutul 28 când Răzvan Greu a scăpat spre poartă lui Băican, însă şutul acestuia nu a prins cadrul porţii și s-a intrat la pauză cu scorul de 2-0.
Începutul părții secunde a început perfect de această dată pentru jucătorii clujeni care au redus din diferență la două minute de la reluarea jocului prin Răzvan Greu care a înscris după o pasă primită de la Octavian Ursu. Clujenii au continuat să atace și, după 5 minute, Răzvan Greu a executat foarte bine un corner, iar Octavian Ursu a reluat cu capul din 8 metri, însă Băican a reușit să respingă, iar în minutul 64 același Ursu a ratat din careul mic.
Cel mai activ jucător al gazdelor, Octavian Ursu a ratat în minutul 70 un penalty pentru gazde, iar pe finalul jocului, Universitatea a forţat egalarea, însă echipa sătmăreană s-a apărat foarte bine și a reușit să câștige al doilea meci din deplasare în acest sezon.
U Cluj 1 - 2 FC Olimpia Satu Mare
Stadion: Cluj Arena;
Spectatori: aproximativ 1.500;
"U" Cluj: Niczuly (cpt.) - Butean, Cordoş, R. Crişan, Hâmpea - Cândea, Boboc - Popescu jr., R. Greu, Ursu - Schieb.
Rezerve: Ţircrea - Mutu, Tarcea, Cocină, Molnar Peter, C. Popescu, Robert Keresztes
Antrenor: Marius Popescu.
Olimpia: Băican - Muntean, Tătaru, Heil, Iuhas (cpt.) - Robert Villand, D. Chivari, R Takacs, Selagea - Bura, A. Boştină.
Antrenor: Tibi Csik

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card