Ștrandul Aquastar își redeschide porțile!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Complexul welness & spa Aquastar Satu Mare își redeschide porțile începând de sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 10:00, când bazinele cu apă termală, piscinele interioare cu apă încălzită, saunele, saloanele de masaj, restaurantul și toate facilitățile vor fi din nou la dispoziția tuturor celor care doresc să se relaxeze într-o ambianță de neuitat.

Programul de funcţionare se modifică, însă tarifele rămân la fel și nu în ultimul rănd revin promoţiile mult aşteptate şi îndrăgite.

Biletele pe întreaga zi pentru adulţi costă 35 lei, biletul pentru elevi, studenţi şi pensionari costă 24 lei, copii cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani vor plăti doar 16 lei, sauna costă 12 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru copii, iar accesul la saună pentru 120 de minute, fără acces la piscină, costă doar 20 lei la adulţi.

Aflându-ne deja în extrasezon, pentru bucuria multora, reapare biletul MATINAL, valabil de luni până vineri între orele 10.00 şi 14.00 la preţul de doar 16 lei.
Biletul SIESTA valabil de luni până vineri între orele 14.00 şi 17.00 la preţul de doar 20 lei, cu acces nelimitat la saune și la piscine.

Bilete promoţionale de după-amiază sunt valabile de la ora 17:30.

Costul unui bilet pentru adulţi este de 20 lei, iar cel pentru pensionari,elevi şi copii 15 lei.
Toate biletele includ dulapul în vestiar. Aceste bilete promoţionale sunt valabile doar în zilele lucrătoare.

Orarul de funcţionare al complexului este de luni până duminică de la ora 10.00 la 21.00.

Mai multe informaţii puteţi găsi pe www.aquastrsatumare.ro.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii